První zprávy z Celostátní odborné konference “Potraviny v hysterii”
Letošní Celostátní odborná konference “Potraviny v hysterii” je za námi. Bezmála 150 účastníků mělo možnost 14. 10. v Kongresovém sále IKEM vyslechnout 14 odborných sdělení na témata opředená více či méně hysterií. Rádi bychom poděkovali odborníkům za jejich přínosná sdělení, partnerům, kteří pomohli k domu, aby se konference mohla uskutečnit a svými prezentacemi, materiály a ochutnávkami konferenci skvěle doplnili. Díky! V neposlední řadě patří velký dík týmu IKEMu za skvělou spolupráci a studentům soukromé Vyšší odborné školy zdravotnické Médea s. r. o. za pomoc s organizací.
Povedl se i studentský workshop konaný den předem, tedy 13. 10., a to pod taktovkou Mgr. Tamary Starnovské a Mgr. Jitky Tomešové. Díky jim i všem účastníkům.
V několika dílech Vám připomeneme průběh celé konference, poskytneme prezentace.
Ještě jednou velký dík všem zúčastněným a budeme se těšit zase za rok, tentokrát 19. října 2016 🙂
poděkování partnerům konference