Program Celostátní odborné konference “Potraviny v hysterii”
Celostátní odborná konference „Potraviny v hysterii“
IKEM, 14. října 2015
Odborný program:
08:30 – 9:00 Prezence
9:00 – 9:10 Zahájení konference
Mgr. Tamara Starnovská, TN Praha, VNP ČAS, FZV
9:10 – 9:25 Přivítání a úvodní slovo
Doc. MUDr. Jan Piťha, CSc., LVA IKEM, FZV
09:25 – 9:55 Úvodní přednáška – potraviny v historii a hysterii?
Prof. Ing. Rudolf Poledne, CSc., LVA IKEM, FZV
9:55 – 10:15 Hubnutí a hysterie
PhDr. Iva Málková, STOB
10:15 – 10:35 Výživové excesy v ambulanci dětského obezitologa
MUDr. Alexandra Moravcová, KDDL-VFN Praha, FZV
10:35 – 10:55 Jedovatý lepek?
Doc. MUDr. Pavel Kohout. Ph.D., TN Praha, FZV
10:55 – 11:15 “Éčka“ v potravinách
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT Praha, FZV
11:15 – 11:45 Přestávka
11:45 – 12:05 Alergeny v potravinách
MUDr. Simona Bělohlávková, IMMUNO-FLOW, s. r. o.
12:05 – 12:25 Ryby a naše tepny, ryby a naše srdce
Doc. MUDr. Jan Piťha, CSc., LVA IKEM, FZV
12:25 – 12:45 Nejen zelený ječmen
Mgr. Tamara Starnovská, TN Praha, VNP ČAS, FZV
12:45 – 13:05 Konvenience
Věra Boháčová, DiS., FZV
13:05 – 13:25 Hysterie kolem minerálek
Ing. Jana Ježková, Svaz MV
13:25 – 14:25 Přestávka, oběd
14:25 -14:45 Skrytá rizika ovlivněná výživou u sportující mládeže
RNDr. Pavel Suchánek, LVA IKEM, FZV
14:45 – 15:05 Hysterie kolem margarínů
Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., ČSCH
15:05 – 15:25 Mléko
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT Praha, FZV
15:25 – 15:55 Hysterie z pohledu psychiatra
MUDr. Radkin Honzák, IKEM
16:00 Závěr, zakončení konference
Změna programu vyhrazena
Partneři konference: